Yritys

Yrityksemme on vuonna 2006 perustettu rakennusalan perheyritys. Meiltä saat monipuolista ja ammattitaitoista rakennuspalvelua laajalla kokemuksella.

 

Yrityksemme on aloittanut rakentamalla muuttovalmiita omakotitaloja. Nykyään rakennamme pääosin halleja ja toimitiloja sekä piharakentamiseen kuuluvia pienempiä rakenteita kuten terasseja, aitoja, jätekatoksia, kasvilaatikoita ja kompostikehikoita. Kauttamme saat myös laadukkaat nosto-ovet sekä niiden asennuksen, huollon ja varaosat.

 

Suuri osa toiminnastamme keskittyy maa- ja viherrakentamiseen. Haluamme tehdä piharakentamisesta asiakkaalle helppoa ja mutkatonta tarjoamalla palveluita pohjien teosta vihersuunnitteluun kautta piharakentamiseen ja jopa ylläpitoon.  Teemme niin pihaneuvontakäyntejä kuin hankalien puiden kaatoakin. 

 

Teemme konetöitä pienemmillä ja isommilla koneilla. Käytössämme on kaivinkoneita eri kokoluokissa, pieniä pyöräkuormaajia ja tela-alustainen Bobcat. Työmaan  niin vaatiessa, vuokraamme juuri sinne sopivan kaluston. Talvisin teemme myös lumenaurausta ja liukkauden torjuntaa.

 

Toimimme pääsääntöisesti Oulussa ja sen ympäristökunnissa. Kauttamme on mahdollista saada konetyöpalveluita kaikkina vuodenaikoina myös Kuusamon seudulla.

 

Tutustu työsuorituksiimme.


Toimialueemme on pääsääntöisesti Oulu ja sen ympäristökunnat.